kort og godt  Om Stepta

Stepta ApS er en lille lokal virksomhed, som holder til i den midtjyske by 8800 Viborg. Stepta er et datterselskab til det kendte laserskæringsfirma Leth Steel, som i 2015 blev udnævnt til at være en gazellevirksomhed af Børsen. Vi producere selv alle vores produkter, i vores produktionshaller, og vi sørger selv for at alt er gennemtjekket og 100% kvalitetskontrolleret, inden det kommer hjem til dig som forbruger. 

Stepta så dagens lys for første gang i 2017, hvor vores ejere og direktører: Jimmi Bisgaard og Jes Leth, besluttede sig for at designe og skabe produkter, med ideen om at de skulle være tilgængelige for private personer. Efter 2 års hårdt arbejde, nåede de i januar 2019, endelig frem til essensen af den produktskarer, som i finder på webshoppen i dag. 

Vi er yderst kritiske overfor os selv, og vi acceptere intet mindre end et resultat i topklasse - HVER GANG. Derfor bruger vi gerne lidt ekstra tid, på at kræse lidt om detaljerne på vores produkter, og sikre os at alt er som vi gerne vil have det. Vi ser vores logo som et kvalitets stempel, og er selv, som tidligere nævnt meget opmærksomme på hvad/hvilket vi sætter vores logo på. 

Vores firmaer (Stepta / Leth Steel) består sammenlagt af 26 medarbejder, som alle brænder for deres job. Vi er en lille familie på godt og ondt, & alle vores medarbejder er hver især på produktionen, indenfor de fagområder hvor de er stærkest. Derfor har alle vores medarbejder stor erfaring og ikke mindst stort engagement i det de laver, hvilket vi synes afspejles i flot og lækkert håndværk. 

Vi håber du finder vores produkter inspirerende & tiltalende, og at du får lyst til at ligge os en ordre. Vi glæder os til at få fornøjelsen af at handle med dig!