kun de Bedste materialer

Jern er navnet på det tungmetal, som man i det periodiske system kalder FE. Jern er også grundelementet i alle vores produkter. Vi har altid været fascineret af jern, og vi har altid troet på, at der bag det kolde og hårde ydre, gemte sig noget, som vi kunne tæmme og derved omforme og gøre til noget dekorativt. Vores kærlighed til jern, er også bakket op af det faktum, at jern er yderst slidstærkt og holdbart. 

Alle vores motiver er skåret med en laserskærer. Når vores laserskærer rammer metallets overflade, varmer den materialet op, til så høj en temperatur, at den kan smelte sig igennem, og efterlade et flot snit. 

Nitrogen er navnet på det kvælstof, som er det 7. grundstof i det periodiske system. Alle vores smukke udskæringer, er skåret med nitrogen. Dette er grunden til, at vores udskæringer altid fremstår knivskarpe og helt rene.  

Alle vores produkter er bukket, med vores egen kantbukker, som kan bukke metal med stor præcision. Vores kantbukker kan både lave bløde buk og skarpe hjørner, alt efter hvilken form, som der passer til det specifikke produkt.

Svejsning er sådan vi får sammenkoblet vores produkter, de steder hvor de af natur, ikke er sammensat.  Svejsning er en process, som opstår ved at man sammensmelter 2 overflader. MIG/MAG-svejsning, er den metode som vi benytter os af. Ved MIG-svejsning (Metal Inert Gas), bruger vi argon eller helium til at skære med, og ved MAG (Metal Active Gas) bruger vi CO2. 

Alle vores produkter bliver beskyttet, og dekoreret med en overfladebehandling, af Interpon / Akzonobel pulver Coatings. Vores farver er polyesterfarver, og kan ikke vaskes af. Pulveret bliver påført, ved hjælp af en pulverpistol, som lader pulveret elektrisk, så det derefter ligger sig som en fin og ensartet overflade på vores produkter. Dernæst bliver det brændt, så pulveret smelter sig ned i materialet og derfor ender med at blive yderst slidstærkt.